hieronta

trigger hieronta - akupainanta -liukukuppaus - mobilisointi

 

Hieronta rentouttaa, parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronta myös vähentää turvotuksia ja kipuja. Myös mieli rentoutuu hieronnassa!

liikkuvuutta ja tasapainoa 

mobilisoiva hieronta

Hieronta muokkaa ja rentouttaa lihaksia ja pehmytkudoksia. Hieronta vähentää lihasjännitystä ja kipua sekä lisää kudosten elastisuutta, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Samalla voit saada apua myös stressin purkamiseen ja unettomuuteen.

Lihasten ja kalvojen käsittelyyn käytän tarpeen mukaan myös muita hoitoa tehostavia tekniikoita.

 

Hieronta

Muokkaa ja rentouttaa lihaksia ja pehmytkudoksia. Lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Vähentää turvotuksia.

Trigger hieronta

Triggerpisteet voivat heijastaa kipua ja muita oireita. Näihin oireisiin voi saada apua nopeastikin.

Liukukuppaus

Imukuppihieronta (kuivakuppaus) on hyvä täydentäjä perushieronnalle. Venyttää ja pehmittää kudoksia ja kalvoja. Vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Kraniosakraali tekniikat

Hyvin lempeällä manipuloinnilla vapautetaan selkäydinnesteen kiertoa. Syventää hieronnan vaikutuksia.

mobilisointi

Tarpeen vaatiessa myös niveliä voidaan käsitellä pehmeillä tekniikoilla. Liikkuvuuden lisääminen ja vapauttaminen ei välttämättä vaadi niksautteluja.

Triggerpiste-käsittely

Triggerpistehieronta voi olla tehokas tapa poistaa kiputiloja. Triggerpisteet ovat pieniä jännittyneitä kohtia lihaksissa, joita voi syntyä rasituksen, liikkumattomuuden tai vamman seurauksena. Kun lihas on kireä, kipeä tai voimaton, syynä voi olla aktiivinen triggerpiste. Usein triggerpisteet tuottavat säteilykipua pitkällekin itse pisteestä, ja siksi kipua helposti luullaan joksikin muuksi. Triggerpistekäsittely voi tuottaa kipua, mutta se helpottuu välittömästi lihaksen rentoutuessa.

Kuivakuppaus ja liukukuppaus

Imukuppihieronta on perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmiä. Liukukuppaus venyttää kalvoja, pehmittää kudosten sitkeitä tukoksia ja kovettumia ja vauhdittaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Akupainanta

Akupistehieronta auttaa avaamaan akupunktiomeridiaanien pinnallisia tukoksia, jotka aiheuttavat kiputiloja. Kun energia kulkee meridiaaneissa vapaasti, kipu helpottuu.

Jäsenkorjaus ja manuaaliterapia

Nivelten lempeä mobilisointi tuo ulottuvuutta ja tehoa hierontahoitoon. Nämä mobilisoivat ja liikkuvuutta lisäävät tekniikat pitävät sisällään sekä lihasten ja kalvojen käsittelyä että nivelten virheasentojen lempeää ja miellyttävää vapautusta ja korjausta. Äkillisiä niksautuksia ja voimakkaita manipulaatioita ei hoidoissani tehdä. 

Kraniosakraali tekniikat

Kraniosakraalijärjestelmän kevyellä manipuloinnilla pyritään vapauttamaan selkäydinnesteen kiertoa ja siinä järjestelmässä esiintyviä tukoksia. Pehmeä tekniikka antaa tehokkaita tuloksia!

Lantiokorin asentovirheet

Erityisen tärkeänä alueena hoidossa pidän lantion seudun käsittelyä. Siellä olevat virheasennot vaikuttavat kaikkialle kehoon. SI-nivelten, lonkkien  ja lantiokorin epätasapainoiset asennot aiheuttavat jalkoihin mittaeroa, josta puolestaan voi aiheutua virheasentoja kaikkialle kehoon. Lantion tukkoisuus voi vaikuttaa myös sisäelinten toimintaan, aiheuttaa ongelmia suoliston toiminnassa ja naisilla kuukautishäiriöitä tai kipuja. Lantiokorin vapauttamiseen hieronta pelkästään ei riitä, mutta jäsenkorjaustekniikat ja kraniosakraaliset tekniikat ovat tehokkaita tämän alueen hoidossa.

Share This