akupunktio

perinteinen kiinalainen lääketiede

 

Akupunktio edistää palautumista, rentouttaa jännityksiä, laukaisee kiputiloja ja parantaa aineenvaihduntaa. Kärsitkö migreenistä tai jännitysniskasta? Tule akupunktiohoitoon!

perinteinen kiinalainen lääketiede

akupunktio ja PKL

Akupunktio on yksi Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen hoitomenetelmä. Perinteinen Kiinalainen Lääketiede on holistinen hoitomuoto, joka ei hoida pelkkää oiretta, vaan pyrkii löytämään oireiden taustalla olevan syyn. Akupunktion ja muun käsittelyn avulla pyritään ohjaamaan kehoa luonnolliseen tasapainoonsa, jolloin ihminen voi niin henkisesti kuin fyysisesti hyvin.

Silloinkin, kun länsimainen lääketiede ei löydä diagnoosia ja hoito jää sen vuoksi vajaaksi, perinteisen kiinalaisen lääketieteen menetelmillä voidaan hoitaa. Hoidon kohteena ei ole sairaus, vaan ihmisen perimmäinen terveys. Kehon auttaminen kohti luonnollista tasapainoansa on aina mahdollista.

AKUPUNKTIO hoitomenetelmänä

Akupunktio on eniten käytetty Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen hoitomenetelmä. Sillä voidaan hoitaa tehokkaasti kiputiloja ja särkyjä, ja vaikuttaa myös moniin syvempiin vaivoihin ja sairauksiin. WHO on listannut yli 400 vaivaa, joissa akupunktiota voidaan tehokkaasti käyttää. Esimerkiksi hormonaaliset vaivat, kuukautishäiriöt, vaihdevuosioireet, allergiat, ruoansulatushäiriöt, migreeni ovat usein akupunktiolla hoidettuja vaivoja. Lue lisää akupunktion vaikutuksista.

Akupunktion lisäksi hoidoissa voidaan käyttää moksaa lämmittämään pisteitä tai imukuppeja, joilla saadaan alipaine iholle ja alla oleviin kudoksiin.

Hoitokertojen määrä vaihtelee tilanteen mukaan. Akuutissa vaivassa auttaa joskus yksikin hoitokerta. Pitkäaikaisemmissa vaivoissa tarvitaan usein 5-15 hoitokertaa. Krooniset vaivat saattavat vaatia säännöllistä hoitoa oireiden kurissa pitämiseksi.

Akupunktiota voidaan yhdistää myös muihin hoitoihin, jolloin saadaan vaikuttavuutta lisää. Saamme huomioitua ikään kuin useamman ’tason’ kehossasi ja koko olemuksessasi.

 

helpotusta kipuihin

tasapainoa
elimistölle

RENTOUTUMISTA keholle ja mielelle

Share This